Aanbod

Ceremonies & Rituelen

Het leven is er om gevierd te worden. Zowel bij het begin, einde en alles daar tussenin. Ik begeleid o.a. de rituele viering van een zwangerschap, geboorte, groeifeest, huwelijk, jubileum, verjaardag, scheiding en uitvaart.

Steeds meer mensen kiezen voor een persoonlijke ceremonie om mijlpalen te vieren, te eren, te herdenken. Een kerkelijke of vrijzinnige dienst biedt minder ruimte om op maat te werken van het unieke levensverhaal.

Op zo'n momenten kun je beroep doen op mij als ceremoniespreker en/of ritueelbegeleider. Ik kan zowel jullie verhaal brengen tijdens de ceremonie als het rituele gedeelte mee helpen ontwerpen.   

Een ritueel wordt altijd op maat gemaakt met respect voor het verleden en richt zich op de noden van vandaag en de wensen voor de toekomst.

Uitgebreide informatie vind je terug op de pagina Ceremonies. 

We hebben gelachen én geweend van ontroering tijdens de ceremonie. Dit was elke minuut genieten. - Lies V., groeifeest dochter
Na het overlijden van onze collega organiseerden we een afscheidsritueel. Alle collega's brachten ook een voorwerp mee dat steun bood. Het is pas toen dat ik mijn team leerde kennen en dat na jaren van samenwerken. Ik had niet moeten wachten tot een crisis om echt te luisteren. Ik merk dat we nu zoveel beter ingespeeld zijn op elkaar. Een aanrader voor elk team. - Sofie V., teamcoach

Vertelacademie

Wil je graag leren spreken voor publiek?
Heb je hulp nodig bij het vertellen van jouw verhaal?

Of het nu is om beter grip te krijgen op je leven of je geloften te schrijven voor je huwelijk, ik geef je de woorden die er toe doen zodat jij jouw stem durft te laten horen.

Wil je daarentegen professioneel aan de slag en jouw public speaking vaardigheden aanscherpen? Ook dan kun je terecht in mijn sprekersschool, met bijzondere expertise in het trainen van psychologen, therapeuten en coaches.

Ik maak via gerichte workshops, in groep of 1 op 1 alle tijd en ruimte voor jouw stem.

Uitgebreide informatie vind je terug op de pagina van de Vertelacademie.

Ik voelde me steeds veilig en vertrouwd. Ze haalt echt het beste uit mij naar boven. Ik heb jarenlang therapie gegeven in mijn praktijk en ik verlangde om hier meer mee te doen. Dankzij de vele tips durf ik zelf het podium op te stappen en begeleid ik met succes workshops en retraites. - Nathalie D., systeemtherapeut
Werken met Isabel is confronterend en helend. Mijn verhaal is mijn kompas geworden. Het toont me vanwaar ik kom, waar ik nu sta en waar ik naartoe wil. Ik durf mezelf na veertig jaar te laten horen. Ik ben zelfs een betere partner en mama hierdoor. - Inge S.

Zakelijk Spreken

Ben je als lokaal bestuur of bedrijf op zoek naar een krachtige keynote spreker voor jouw studiedag of congres? Na meer dan 150 keynotes op mijn teller en talloze enthousiaste reviews, kun je er zeker van zijn dat je een boeiende voordracht zal krijgen. Veelgevraagde thema's zijn de kracht van rituelen en ceremonies, public speaking, de kracht van jouw levensverhaal, veerkracht en stressmanagement. Je kan kiezen uit een bestaand thema of we werken samen een keynote op maat uit.

Zoek je echter een host of een dagvoorzitter die de kneepjes van het sprekersvak kent? Ook dan kun je bij mij terecht voor het onthaal en professioneel begeleiden van jouw evenement.

Uitgebreide informatie vind je terug op de sprekerspagina. 

Isabel kan spreken, zelfs een saai onderwerp als omgaan met stress kon ze boeiend overbrengen. Nog nooit zo'n enthousiast publiek gezien. - Erik V., Huis van het Kind
Ze luistert oprecht en ze stelt de juiste vragen. Isabel is de host die je wil op je teamdag. - Nele D.

Aanbod op maat

Kun je niet kiezen of vind je jouw vraag niet tussen het aanbod?

Ik werk samen met een divers team, we vinden vast een antwoord op jouw vraag. Aarzel dus niet om contact op te nemen om de mogelijkheden te overlopen.  

Jij beslist, altijd. Voel maar wat goed voelt.