Spreker

Jouw event verdient de beste spreker.

Ben je als lokaal bestuur, ondernemende organisatie of bedrijf op zoek naar een krachtige keynote spreker voor jouw studiedag of congres? 

Na meer dan 180 keynotes op mijn teller en talloze enthousiaste reviews, kun je er zeker van zijn dat jouw publiek "we want more!" zal roepen. 

Veelgevraagde keynotes zijn:
- "jouw leven, jouw verhaal"
- "het leven vieren: de kracht van rituelen en ceremonies"
- "laat jouw stem horen"

Je kan kiezen uit de bestaande keynotes of we werken samen een keynote op maat uit. 

Zoek je echter een host of een dagvoorzitter die de kneepjes van het sprekersvak kent? Ook dan kun je bij mij terecht voor het onthaal en professioneel begeleiden van jouw evenement. Mijn expertise ligt in menselijk kapitaal en mentaal welzijn

Neem vrijblijvend contact op en neem alvast een kijkje in de referenties naar tevreden partners.

Aanbod

Richtprijs: € 750*/ keynote incl. BTW en excl. kilometervergoeding.

Neem steeds contact op voor een offerte op maat en de algemene voorwaarden.
* Prijs is afhankelijk van duurtijd en aanvullende wensen. 

Vind je niet terug wat je zoekt? Geef een seintje.

Keynote
Jouw Leven, Jouw Verhaal!

Ben je ouder, (ex-) partner, kind, vriend(in)? Werknemer of ondernemer?
Of beide? Misschien ook vrijwilliger of mantelzorger?
Hoeveel verschillende rollen combineer jij waarin je zorg draagt voor een ander? Heb je nog tijd en energie over om voor jezelf te zorgen?
Wie ben je als één of meerdere rollen wegvallen?

In deze keynote gaan we samen aan de slag met de vraag wie je echt wil zijn en wat je daarvoor nodig hebt. Op een zachte manier brengen we draagkracht en draaglast in kaart, verhogen we jouw veerkracht en word je aangezet tot nadenken: wat is het verhaal dat jij wil brengen in dit leven?

Je gaat met een hoofd vol inzichten en een enthousiast hart naar huis.
Tijd om jouw eigen rol in de kijker te plaatsen!

Keynote
Vier het Leven!

Deze keynote is één groot feest.

Je ontdekt dat het leven er is om gevierd te worden, zowel bij het begin, het einde en alles daar tussenin. Durf stil te staan bij overgangsmomenten in het leven zoals een zwangerschap, geboorte, groeifeest, huwelijk, jubileum, verjaardag, scheiding en overlijden. Steeds minder mensen kiezen ervoor om mijlpalen te vieren, te eren en te herdenken op een christelijke manier.

Hoe kan het dan wel? En wat is het belang van feesten zoals Valentijn, Halloween, Pasen en Kerstmis?

Na deze keynote ga je met bakken inspiratie en goesting naar huis om opnieuw rituelen in te zetten die bij jou passen. We gaan zelfs nog een stapje verder en leren hoe je dagdagelijks rituelen kunt toepassen die van elke dag een feest maken, zelfs als alles tegenzit.

Keynote
Pak het Podium!

Je bent expert in jouw vakgebied, maar durf je dit ook aan de buitenwereld laten horen? 

Op een uur tijd leer je de nieuwste kennis uit de neuropsychologie in te zetten om een uniek en ijzersterk verhaal op te bouwen die jouw missie kracht bij zet. Je gaat daarnaast concreet aan de slag met tips en tricks om je lichaamshouding en mindset op elkaar af te stemmen. Aan het einde van deze keynote durf jij vol zelfvertrouwen jouw stem te laten horen! 

Pak het podium en geniet! 

Isabel kan spreken, zelfs een saai onderwerp als omgaan met stress kon ze boeiend overbrengen. Nog nooit zo'n enthousiast publiek gezien. - Erik V., Huis van het Kind
Ze luistert oprecht en ze stelt de juiste vragen. Isabel is de host die je wil op je teamdag. - Nele D. 

Ontmoet jouw spreker

Ik ben Isabel, ceremoniespreker en sprekerstrainer met meer dan honderdtachtig keynotes op mijn teller. Zeventien jaar lang werkte ik als psycholoog en psychotherapeut waarin het een absoluut voorrecht is om te horen hoe mensen zich echt voelen, wat ze denken en wat ze doen als niemand kijkt. Mens zijn: het is een uitdaging waar we massaal mee worstelen. Als moeder van drie kan ik die strijd beamen. De wereld is vaak hard en in de eerste plaats zijn we hard voor onszelf. Door jouw verhaal een zorgzame stem te bieden, breng ik meer zachtheid in deze wereld.
Uit ervaring weet ik dat goed gebrachte verhalen pure magie zijn. Ze doen ons dromen en geven ons een gevoel van verbinding en herkenning. 
Met volle goesting en enthousiasme deel ik met jou mijn vertelkracht. 

Contact

Vertelmagie

8800 Roeselare, België

+32 479 51 65 15

info@vertelmagie.be