Academie

Jouw stem is nodig in deze wereld. 

Wil jij

 • spreken voor publiek?
 • een pakkende speech brengen op een belangrijke viering?
 • jouw waarden van je bedrijf duidelijk communiceren? 
 • als ouder jouw eigen stem terugvinden?
 • eindelijk als coach, therapeut of psycholoog waardevolle kennis naar buiten brengen? 
Genoeg gezwegen, laat jouw stem horen. 

In de Vertelacademie ontdek je jouw eigen Vertelkracht. Je leert: 

 • vol zelfvertrouwen jouw stem gebruiken
 • een spannend verhaal opbouwen waarbij de luisteraars aan jouw lippen hangen
 • hoe jouw brein en lichaam reageert op stress en hoe jij deze kennis als kracht kan inzetten
 • controle behouden over jouw presentatie ook als het publiek stil valt of lastige vragen stelt
 • genieten op het podium!

Krachtig vertellen kun je leren. Check ons gevarieerd aanbod en pak het podium!

Aanbod

Privé coaching

€ 100*/ uur

* Richtprijs incl. BTW & excl. kilometervergoeding. 

We gaan individueel op zoek naar jouw, unieke stem. We brengen jouw startsituatie en jouw gewenste situatie in kaart. Daarna stippelen we een plan op maat uit om jouw stem aan de wereld te geven.

Groepstrajecten

Ontdek niet alleen jouw stem maar ook die van gelijkgezinden. In groep gaan we interactief aan de slag en smeden we zorgzame banden voor het leven. Samen durf je meer.

Het eerstvolgende traject gaat van start begin 2025. Schrijf je alvast in op de wachtlijst om als eerste op de hoogte gehouden te worden.

We werken steeds in kleine groepjes van maximaal 15 personen.

Workshops

Op regelmatige basis organiseren we workshops die jou helpen je stem te vinden. 

In 2024 staan o.a. volgende thema's op de planning: "wat is jouw verhaal" en "pak je podium".

Check de agenda onderaan deze pagina voor specifieke data of neem contact op om zelf een workshop te organiseren.

11 APRIL 2024 - 19u30 Stuyfsessie RSL

Op donderdagavond 11 april om 19u30 krijg je in de Barlaban Kunstkaffée te Roeselare gratis de kans om de wonderlijke wereld van de Zorgzame Stemmen te ontdekken tijdens De Stuyverij Roeselare.

De Sprankelende Spreekkoffer opent zich twee uur lang voor jou en neemt je mee op reis naar:

 • een zachte wereld waarin Zorgzame Stemmen het woord nemen
 • het magische, menselijke brein dat al zijn geheimen en happy hormones prijsgeeft
 • een fantastische fabriek vol helpende gedachten en CEO's on a mission
 • hartstochtelijke eilanden waar je terug in verbinding komt met jouw verlangens en dromen

Reis je mee? De ervaren gids loodst alle aanwezige reizigers door mogelijke obstakels, twijfels en vragen zodat ze daarna vol goesting en zelfvertrouwen zelf het podium pakken.  

21 APRIL 2024 - Privé HOGENT

Masterclass Pak het podium!

Je bent expert in jouw vakgebied, maar durf je dit ook aan de buitenwereld laten horen? Op een uur tijd leer je de nieuwste kennis uit de neuropsychologie in te zetten om een uniek en ijzersterk verhaal op te bouwen die jouw missie kracht bij zet. Je gaat daarnaast concreet aan de slag met tips en tricks om je lichaamshouding en mindset op elkaar af te stemmen. Aan het einde van deze masterclass durf jij vol zelfvertrouwen jouw stem te laten horen! Pak het podium en geniet!

Deze masterclass wordt gegeven voor HOGENT tijdens de studiereis voor digitale marketeers naar San Francisco & Silicon Valley. 

2 MEI 2024 - 19u Ti Belle Roeselare

Workshop Vrouw, wat is jouw verhaal?

Hoeveel rollen combineer jij als vrouw? Ben je mama, (ex-) partner, dochter, vriendin? Werknemer of ondernemer? Of beide? Misschien ook vrijwilliger of mantelzorger? Hoeveel verschillende rollen combineer jij waarin je zorg draagt voor een ander? Heb je nog tijd en energie om voor jezelf te zorgen?

In deze workshop gaan we samen aan de slag met de vraag wie je echt wil zijn en wat je daarvoor nodig hebt. Je gaat met een hoofd vol inzichten en een enthousiast hart naar huis. Tijd om jouw eigen rol in de kijker te plaatsen!

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met woonwinkel Ti Belle - Leef je stijl te Roeselare. Inschrijven kan op leefjestijl@tibelle.be of neem contact op

Ik voelde me steeds veilig en vertrouwd. Ze haalt echt het beste uit mij naar boven. Ik heb jarenlang therapie gegeven in mijn praktijk en ik verlangde om hier meer mee te doen. Dankzij de vele tips durf ik zelf het podium op te stappen en begeleid ik met succes workshops en retraites. - Nathalie D., systeemtherapeut
Werken met Isabel is confronterend en helend. Mijn verhaal is mijn kompas geworden. Het toont me vanwaar ik kom, waar ik nu sta en waar ik naartoe wil. Ik durf mezelf na veertig jaar te laten horen. Ik ben zelfs een betere partner en mama hierdoor. - Inge S. 

Ontmoet jouw trainer

Ik ben Isabel, ceremoniespreker en sprekerstrainer met meer dan 180 keynotes, 50 groepstrajecten en 500 een-op-een begeleidingen op mijn teller. Zeventien jaar lang werkte ik als psycholoog en psychotherapeut waarin het een absoluut voorrecht is om te horen hoe mensen zich echt voelen, wat ze denken en wat ze doen als niemand kijkt. Mens zijn: het is een uitdaging waar we massaal mee worstelen. Als moeder van drie kan ik die strijd beamen. De wereld is vaak hard en in de eerste plaats zijn we hard voor onszelf. Door jouw zorgzame stem naar boven te brengen, help ik meer zachtheid in deze wereld te brengen. Uit ervaring weet ik dat goed gebrachte verhalen pure magie zijn. Ze doen ons dromen en geven ons een gevoel van verbinding en herkenning. Met volle goesting en enthousiasme deel ik met jou mijn vertelkracht. 

Contact

Vertelmagie

8800 Roeselare, België

+32 479 51 65 15

info@vertelmagie.be