Agenda

21 MEI 2024 - Vrouw in Flow (besloten)

Workshop Vrouw, wat is jouw verhaal?

Hoeveel rollen combineer jij als vrouw? Ben je mama, (ex-) partner, dochter, vriendin? Werknemer of ondernemer? Of beide? Misschien ook vrijwilliger of mantelzorger? Heb je nog tijd en energie om voor jezelf te zorgen?

In deze workshop gaan we aan de slag met de vraag wie je echt wil zijn en wat je daarvoor nodig hebt. Je gaat met een hoofd vol inzichten en een enthousiast hart naar huis. Tijd om jouw eigen rol in de kijker te plaatsen!

Deze workshop werd georganiseerd in samenwerking met Kids del Mundo tijdens de retraite Vrouw in Flow in Kroatië. Wil je ook graag een workshop organiseren of zoek je een erkend klinisch psycholoog - psychotherapeut om samen de retraite te begeleiden? Neem vrijblijvend contact op. 

2 MEI 2024 - 19u Ti Belle Roeselare

Workshop Vrouw, wat is jouw verhaal?

Hoeveel rollen combineer jij als vrouw? Ben je mama, (ex-) partner, dochter, vriendin? Werknemer of ondernemer? Of beide? Misschien ook vrijwilliger of mantelzorger? Hoeveel verschillende rollen combineer jij waarin je zorg draagt voor een ander? Heb je nog tijd en energie om voor jezelf te zorgen?

In deze workshop gaan we samen aan de slag met de vraag wie je echt wil zijn en wat je daarvoor nodig hebt. Je gaat met een hoofd vol inzichten en een enthousiast hart naar huis. Tijd om jouw eigen rol in de kijker te plaatsen!

Deze workshop werd georganiseerd in samenwerking met woonwinkel Ti Belle - Leef je stijl te Roeselare. Zoek je ook een enthousiast spreker voor een geslaagd evenement? Neem vrijblijvend contact op.

23 APRIL 2024 - HOGENT (besloten)

Masterclass Pak het podium!

Je bent expert in jouw vakgebied, maar durf je dit ook aan de buitenwereld laten horen? Op een uur tijd leer je de nieuwste kennis uit de neuropsychologie in te zetten om een uniek en ijzersterk verhaal op te bouwen die jouw missie kracht bij zet. Je gaat daarnaast concreet aan de slag met tips en tricks om je lichaamshouding en mindset op elkaar af te stemmen. Aan het einde van deze masterclass durf jij vol zelfvertrouwen jouw stem te laten horen! Pak het podium en geniet!

Deze masterclass werd gegeven voor HOGENT tijdens de studiereis voor digitale marketeers naar San Francisco & Silicon Valley. Wil je ook graag een masterclass organiseren of zoek je een enthousiast spreker of erkend klinisch psycholoog - psychotherapeut om samen een studiereis te begeleiden? Neem vrijblijvend contact op.

11 APRIL 2024 - 19u30 Stuyfsessie RSL

Op donderdagavond 11 april om 19u30 krijg je in de Barlaban Kunstkaffée te Roeselare gratis de kans om de wonderlijke wereld van de Zorgzame Stemmen te ontdekken tijdens De Stuyverij Roeselare.
De Sprankelende Spreekkoffer opent zich twee uur lang voor jou en neemt je mee op reis naar:

  • een zachte wereld waarin Zorgzame Stemmen het woord nemen
  • het magische, menselijke brein dat al zijn geheimen en happy hormones prijsgeeft
  • een fantastische fabriek vol helpende gedachten en CEO's on a mission
  • hartstochtelijke eilanden waar je terug in verbinding komt met jouw verlangens en dromen

Reis je mee? De ervaren gids loodst alle aanwezige reizigers door mogelijke obstakels, twijfels en vragen zodat ze daarna vol goesting en zelfvertrouwen zelf het podium pakken.

Deze workshop werd georganiseerd in samenwerking met de Stuyverij te Roeselare. Zoek je een enthousiast spreker voor een geslaagd evenement? Neem vrijblijvend contact op.