Gastspreker Annick Seys

07-07-2024

Foto: gastspreker Annick Seys bij Het Spreekuur in Radio Vandewalle

* G A S T S P R E K E R *

Ontmoet Annick Seys: onze nieuwe gastspreker voor Het Spreekuur op Radio Vandewalle.

Annick stelt zich graag aan jullie voor:

'Mijn naam is Annick Seys. Ik ben oprichter van It Is Time. De naam van mijn bedrijf koos ik tijdens mijn eigen intense zoektocht naar mezelf, toen ik mijn opleidingscentrum verkocht na 12 jaar waar ik met veel passie 1000den therapeuten en psychologen opleidde.

Ik schreef in die periode 3 boeken samen met anderen, waarvan ééntje op universiteiten ligt wereldwijd. En mijn grootste feit waar ik trots op ben, is de oprichting van een 4-jarig postgraduaat in de contextuele gedragstherapie in samenwerking met de toenmalige onderzoeksgroep van de UGent.

Er waren allerlei redenen waarom ik het opleidingscentrum losliet. Er was heel veel gebeurd. Ik bleef achter met een rugzak vol fantastische avonturen, veel expertise en talent. Maar ik had 12 jaar gehold met een drukke agenda waar veel voor moest wijken en ik was mezelf echt helemaal kwijt geraakt ergens onderweg. Ik had het gehad met me zo verloren en angstig te voelen.

Het werd tijd voor mij om mezelf op te rapen. Na vele therapeuten gezien te hebben vanuit allerlei achtergrond, begreep ik: het is aan mij.

Het is aan mij om dit tij te doen keren. Ik had alle kennis in huis en ik ben met mezelf aan de slag gegaan. En in die reis zag ik hoe zeer dit overeen kwam met de reis die vele mensen te maken hebben als ze een ommekeer in hun leven teweeg willen brengen. En zo ontstond It Is Time.

Geprikkeld om meer te weten?
Beluister binnenkort het interview met Annick op Radio Vandewalle in het Spreekuur.